Korte Bio 

Heb je er altijd al van gedroomd om eens met een echte liveband op het podium te staan? Twijfel dan niet, dit is je kans! Onze muzikanten zorgen ervoor dat jouw nummer live gespeeld wordt, terwijl jij de teksten mee kan volgen op het podium en de show kan stelen. Maar geen nood, het publiek ondersteunt je mee, want ook zij kunnen meebrullen met jouw hit. Klaar voor jouw moment-to-shine?

  

Lange Bio 

CavaOke, You Sing, We Play! Dat is in één zin wat je van een avond bij CavaOke mag verwachten. Kies een nummer, kruip op het podium, en zing de longen uit je lijf onder begeleiding van een 4-koppige liveband! We starten de avond met een heuse meezingmedley om je stembanden op te warmen, en nadien is het aan jou! Onze fantastische host presenteert de hele avond en geeft jou na afloop jouw welverdiende glaasje cava. Geen zin om alleen op het podium te staan? Kom dan met 2/3/4/… man jouw favoriete song zingen, of zing een van onze duetten! Bang dat je de teksten niet kent? Geen nood, je kan de volledige tekst meevolgen op jouw eigen scherm. Maar ook het publiek zal de hele tijd staan meebrullen, want ook zij kunnen de teksten mooi meevolgen! Sfeer gegarandeerd! Klaar voor jouw moment-to-shine?

   

Foto's 

Enkele foto’s die ideaal zijn voor gebruik om een event aan te kondigen of te gebruiken op affiches.

Klik op de foto’s om ze in hoge kwaliteit te downloaden. Wil je een van de foto’s op onze fotopagina in hoge kwaliteit? Contacteer ons dan!

   

 

  

 

 

Video's

Promovideo CavaOke 2023

 

Teaser CavaOke 2023

 

Logo's  

Wil je ons logo gebruiken voor op affiches, posters, flyers, …? Dan kan je dat hier vinden.

Klik op de gewenste versie van ons logo om het te downloaden. 

Zwarte achtergrond

Transparante achtergrond (wit)

Transparante achtergrond (zwart)

Witte achtergrond

 

Zwarte achtergrond breed

Witte achtergrond breed

 

Promoteksten

NL

Maak je klaar voor een knaller van een avond met de ultieme karaoke beleving! Met onze liveband kan jij de longen uit je lijf zingen, kan je je beste dansmoves boven halen en dat op jouw favoriete songs. Van de beste rock klassiekers tot de grootste pophits, we halen alles uit de kast om jou te doen shaken en grooven. Dus spring op het podium, en we maken er een onvergetelijke avond van!

EN

Get ready to rock the night away with the ultimate karaoke experience! Our live band will have you singing your heart out to all your favourite tunes. From classic rock to pop hits, we’ve got the music to get you movin’ and groovin’. So come join us on stage, and let’s make some unforgettable memories together!

EN

Looking for a night of non-stop fun and entertainment? Look no further! Our live karaoke-band will have you dancing, singing and laughing all night long. With our extensive repertoire of songs and talented musicians, we guarantee an unforgettable experience. So grab your friends, grab the mic, and become the ultimate karaoke-superstar!

           

Tevreden klanten

'In de 18 jaar dat wij Vedettweekend organiseren was Cavaoke veruit de meest unieke coverband die op ons podium stond. Alleen maar lovende woorden voor wat ze bij ons gepresteerd hebben, het publiek was laaiend enthousiast. Cavaoke is een absolute aanrader voor jong & oud om er een geweldig feest van te maken.'

~ Tom (Vedettweekend)

 

'CavaOke was de perfecte afsluiter voor ons festival.  Hun enthousiasme was aanstekelijk en ze kregen met gemak een hele zaal met jongeren aan het zingen.  

~ Florien (Organisatie Europees Muziekfestival voor Jeugd Neerpelt)

 

'Een bruine kroeg, een feest voor iemands 40ste verjaardag... CavaOke - Acoustic stak zonder problemen het vuur aan de lont.  De kroeg werd een heus swingpaleis waar er gezongen en gedanst werd.  Zelf de grootste karaoke haters sprongen mee in de singbooth.  Aarzel niet en geef CavaOke en hun tip top technische installatie de kans om ook jou feest te laten ontploffen.

~ Piet (Prive-event)

 

Cavaoke vragen voor het nieuwjaarsfeest voor de zorgmedewerkers van Zorg Leuven, bleek een schot in de roos! Het toffe concept wist iedereen te bekoren. Van begin tot eind werd er gezongen door medewerkers. Geen betere manier om medewerkers met elkaar in verbinding te brengen. Wat ons betreft absoluut voor herhaling vatbaar.
~ Kristof (Zorg Leuven)

 

Downloads

→ Map met alle verschillende versies van het logo  

→ Map met alle verschillende foto’s in hoge kwaliteit

→ Technische fiche 

→ Hospitality Rider

 

Een greep uit onze shows

2022

Vr 17 juni 2022                   Privé-event/trouwfeest  (Zemst)

Za 29 oktober 2022            Vedettweekend (Kapelle Op-Den Bos)

Vr 04 november 2022        Afterwork ‘Achterwerk’ @ Brouwerij De Koninck (Antwerpen)

 

2023

Vr 03 maart 2023            Afterwork ‘Achterwerk’ @ Brouwerij De Koninck (Antwerpen)

Ma 01 mei 2023               Europees Muziekfestival voor de Jeugd / EMJl (Neerpelt)

Vr 23 juni 2023                Privé-event/pensioenfeest (Brasschaat)

Vr 15 september 2023        Kermisweekend (Horendonk)

Zo 24 september 2023       Feestweekend (Tervuren)

Zo 30 september 2023       Privé-event (Lokeren)

Ma 16 oktober 2023           Creastage Orthopedagogie HoGent (Dwrop)

Wo 18 oktober 2023           Creastage Orthopedagogie HoGent (Dwrop)

Za 21 oktober 2023             Privé-event (Ekeren)

Vr 24 november 2023         10-jarig bestaan Musicalia (Asse)