FAQ

 
 
 
Hoe gaat zo'n show in z'n werk? Hoe gaat zo'n show in z'n werk?

De show opent met een medley van 15 minuten, waarin we het publiek laten meezingen en in interactie gaan met hen. In deze medley leggen we ook het hele concept uit: wie we zijn en wat we doen, hoe ze zich herinschrijven, hoe ze weten dat ze aan beurt zijn, enzovoort!

 

Voor de zangers en zangeressen ad interim voorzien wij een scherm op de vloer, waarop de teksten meelopen met de liveband. Zo kunnen ze de tekst volgen en zien wanneer ze moeten invallen, zoals dat in een klassieke karaoke ook het geval is. Maar ook aan het publiek is gedacht: zij kunnen ook alle teksten meevolgen op een groot scherm dat naar hen gericht is. Zo betrekken we iedereen bij het geheel, en kunnen zij meezingen.

 

Inschrijven doen kandidaat zanger(s)(essen) via een QR-code. Die zijn verspreid doorheen de zaal op setlisten met onze songs op, maar de code komt ook tussen elk nummer op het projectiescherm. Wanneer ze die code scannen, komen ze terecht op het inschrijvingsformulier. Hier kunnen ze hun naam opgeven en een nummer uit de lijst kiezen. Ze komen dan op onze wachtlijst te staan. Na elk nummer komt de entertainster op het podium om de volgende persoon aan te kondigen, terwijl de band op de achtergrond blijft verder spelen: zo komen er geen stiltes in de show.

 

Zien mensen het niet zitten om alleen op het podium te kruipen? Geen nood: ze kunnen zich ook met meerderen inschrijven. Zo staan ze er niet alleen voor tijdens hun eerste podiumervaringen. Daarbovenop zitten er ook nog een aantal echte duetten in onze set, waarbij er voor beide zangtalenten een andere stem is om te zingen (bijvoorbeeld Paradise by the Dashboard Light, Barbie Girl en Shallow). Extra fun gegarandeerd!

 

Tot slot hebben wij de mogelijkheid om eigen accentlichten en rookmachines mee te nemen. Die zijn geprogrammeerd op de nummers, waardoor er nog een extra showelement toegevoegd wordt.

 
Wat als niemand zich inschrijft om te komen zingen? Wat als niemand zich inschrijft om te komen zingen?
Dit is iets wat wij nog op geen enkele show hebben voorgehad tot nu toe.  Stel dat er toch een dipje in de show zou komen, hebben wij enkele korte medleys voorbereid om het publiek weer in gang te trekken. Die worden dan gezongen door onze entertainster. Maar zoals reeds vermeld, tot nog toe is dat nooit een probleem geweest!
 
 
 Als u nog vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.